Novi Sad
19.09.2013.
08:49 > 09:49
Trudnicama i porodiljama, koje zbog blokade računa "Radosnog detinjstva" novac nisu dobijale pet meseci, danas je isplaćena prva od zaostalih naknada.
  • nss

    20.09.2013 06:10
    bruka
    i po obicaju niko nije odgovarao za to sto su pogresili racun....a sto bi bebe zivele....vazno da se kunemo u decu
  • Violeta

    19.09.2013 21:59
    Lazu vas, na zalost..
    Draga mama, dobro ste informisani.. Racuni bolovanja su posebni namenski racuni koji ne podlezu blokadi i jedini su izuzeti od iste, bas iz razloga da se ovakvi "primeri" ne bi mogli desavati.. Isto vazi i za naknade porodiljama ! Ovu informaciju mozete proveriti u bilo kojoj poslovnoj Banci, a kako sam zaposlena u jednoj od njih, znam o cemu govorim.. Na zalost, bezocno vas lazu i manipulisu sa vama zbog situacije u kojoj su se nasli, koristeci lose izgovore.. Duboko me pogadja ono sto vam se desava, jer ste uz bebe naranjiviji deo populacije.. Posebno, sto je rec o vaspitacicama koje su zaduzene da vaspitaju i decu onih koji ih tako bezobrazno varaju i potkradaju, a da pri tom sopstvenu decu nemaju cime da nahrane jer ne primaju "platu"... Strasno, tuzno, jadno !! Svim srcem sam uz vas, ne dajte se, vec organizujte i strajkujte ako treba svaki dan, dok ne dobijete i poslednji dinar koji vam duguju..
  • mama

    19.09.2013 11:20
    otkad to?
    koliko ja znam, i kada je blokiran račun neke firme a od države porodilja dobija naknadu, njoj se otvara poseban račun koji ne može biti blokiran i kojim može da raspolaže lično ona. Ispravite me ako grešim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna